39090
Książka
W koszyku
Kuchnia domowa bez glutenu, pszenicy i nabiału / Antoinette Savill ; tłumaczenie Katarzyna Skawran. - Wydanie 2. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright2015. - 192 strony, 30 stron tablic : ilustracje (głównie kolorowe) ; 24 cm.
eśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. Z tą książką kucharską szybko nabierzesz pewności siebie w kuchni.
Status dostępności:
Filia w Starych Żukowicach
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytul oryginału: Learn to cook wheat, gluten and dairy free : 100 step-by-step recipes, 2009
Uwaga ogólna
Na okładce: 100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne.
Na okładce: Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału: kuchnia domowa
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej