39052
Książka
W koszyku
Roślinne dania, które dodają energii w smaczny sposób!
Brendan Brazier to jeden z najbardziej inspirujących sportowców promujących dietę wegańską. Były kulturysta, triathlonista i dwukrotny zwycięzca ultramaratonu jest żywym przykładem na to, że roślinna kuchnia pomaga budować silne i zdrowe ciało. Ta książka spodoba się nie tylko sportowcom i wegetarianom, ale każdemu, kto chce jeść zdrowo, smacznie i różnorodnie.
Znajdziesz w tej książce: przepisy na pyszne dania roślinne bez glutenu, kukurydzy, soi i drożdży; inspiracje kulinarne od najsłynniejszych szefów kuchni; pomysły na zdrowe, zbilansowane wege posiłki; wskazówki, jak komponować dania dla wegan uprawiających sport. Dodatkowo, autor zadbał o to, by w potrawach znalazła się żywność superfood, której regularne spożywanie zagwarantuje ci lepszą odporność na choroby i doda energii. Wnieś powiew świeżości do swojej roślinnej kuchni!
Status dostępności:
Lisia Góra - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Thrive Foods : 200 Plant-Based Recipes for Peak Health, 2011
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronach 327-336.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej