39239
Książka
W koszyku
Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy / Wojciech Żabicki. - Wyd. 2. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2008. - 114, [2] s. : rys., pl., wykr. ; 24 cm.
(Kucharz Małej Gastronomii.)
Status dostępności:
Filia w Zaczarniu
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 331:61 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Do nauczania zawodu "kucharz małej gastronomii" na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Tyt. dotowany przez Ministra Edukacji Narodowej i Sportu.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [116].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej